Latas aluminio para uso de cosméticos

Inicio Blog Latas aluminio para uso de cosméticos

Er zijn maar weinig blikken geschikt voor het verpakken van vloeibare producten, omdat veel blikken niet luchtdicht kunnen worden afgesloten. Deze aluminium blikjes daar in tegen, zijn uitermate geschikt voor het verpakken van cosmeticaproducten, maar ook voor zout en kruiden. Lees hier meer over de eigenschappen van cosmeticablikken.
Schroefdeksel

De aluminium blikken zijn zo geschikt voor het verpakken van vloeibare (cosmetica)producten, omdat het schroefdeksel het blikje luchtdicht afsluit. De deksel van het cosmeticablikje is voorzien van een EPE-liner. Dit is een dun laagje foam in de binnenzijde van het deksel, wat er voor zorgt dat bij het dichtdraaien van het deksel het blikje volledig luchtdicht wordt afgesloten.

Deja un comentario